Overslaan en naar de inhoud gaan

NIEUW ! OVERRIJDBEVEILIGING ZUIDBERG

Gezamenlijk kunnen we er voor zorgen dat het (landbouw)verkeer nog veiliger wordt en het aantal verkeersslachtoffers gereduceerd wordt. Natuurlijk door enerzijds zelf veilig te rijden, maar anderzijds door machines en voertuigen veiliger te maken. Elk verkeersslachtoffer is er namelijk één te veel. U wilt toch ook bijdragen aan het verbeteren van het imago van het landbouwverkeer? 

Betaalbare overrijdbeveiliging 
Vanuit de visie om machines en voertuigen veiliger te maken én de vraag vanuit de markt brengt Zuidberg Frontline Systems een betaalbare overrijdbeveiliging voor tractoren op de markt. De zichtbaarheid en herkenbaarheid van de tractor wordt verbeterd en de schade bij aanrijding zo veel als mogelijk beperkt. Na een jaar gedegen onderzoek te hebben verricht onder de internationale klantengroep en andere tractorgebruikers heeft Zuidberg een prijstechnisch voordelige en kwalitatief hoogwaardige overrijdbeveiliging in eigen huis ontwikkeld. Doordat de bedrijfsonderdelen Engineering, Productie, Sales en Services op één locatie zijn ondergebracht kan efficiënt en effectief worden geproduceerd en een uitstekende prijs-kwaliteit worden gewaarborgd.

Twee versies
Zuidberg brengt twee verschillende varianten op de markt om aan de vraag vanuit de markt te kunnen voldoen. De eerste variant kan in combinatie met een Zuidberg 850 of 1400 kg. frontgewicht worden gecombineerd. De tweede is multifunctioneel en kan zowel met de gebruikelijke 3-punts fronthef als ook met een snelkoppel-driehoek worden aangekoppeld. Daarnaast is deze variant voorzien van een geïntegreerde trekhaak. Optioneel is deze versie ook naar wens te verzwaren met gewichten en een opbergruimte/toolbox.

Alle varianten zijn strak vormgegeven, voorzien van verstelbare breedtematen en breedtemarkering volgens wetgeving, universeel toepasbaar voor alle tractortypes met fronthef en verkrijgbaar in originele tractorkleuren. Door middel van slimme techniek in de bumper wordt afbreken bij achteruitrijden voorkomen. Optioneel kunnen alle modellen voorzien worden van geïntegreerde LED-signalering voor de optimale zichtbaarheid en herkenbaarheid van de tractor.

Verkrijgbaarheid
De verschillende overrijdbeveiligingen zullen in juni dit jaar verkrijgbaar zijn via de reguliere Zuidberg-dealers.